Latest news

Organitzem activitats específiques amb motiu de la IV setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol

CartelPase de fotos

Com altres anys ens aderim a la IV setmana de la sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol, promoguda per l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb el lema “L’ALCOHOL ES RESPONSABILITAT DE TOTHOM” i realitza diverses activitats.Fem divulgació amb material específic sol·licitat a la Generalitat i mitjançant les xarxes socials. A més a més, durant tota la setmana es fa èmfasi en els diferents grups de teràpia i es visualitza un reportatge fotogràfic de promoció d’hàbits de vida saludable protagonitzat per usuaris en procés de rehabilitació. Per últim s’organitzen sessions especials amb els familiars, relacionades amb  la prevenció i consum d’alcohol fent especial èmfasi en les festes de Nadalenques.

ethos ethosOrganitzem activitats específiques amb motiu de la IV setmana de sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol