Latest news

Celebrem el Nadal amb usuaris, socis i famílies i, em comptat amb la presència de personalitats de la ciutat de Sabadell

Festa nadal 2017

L’Associació Êthos ha celebrat a l’Espai Alexandra, sala cedida per l’Ajuntament de Sabadell, la tradicional festa de Nadal amb els socis/es, usuaris/es, voluntaris/es i famílies. La festa va comptar amb més de 200 assistents, entre ells, regidors de diversos grups municipal, Ramón Vidal, regidor de Salut del grup de govern, Silvia Renom de CIU, Ramón García de C’s i Lluís Perarnau de la CRIDA. Els regidors i la regidora van  voler dir unes paraules d’agraïment per la funció que fa l’entitat a Sabadell i el president d’Êthos, Florentino Merino, va donar les gràcies a tots els presents que han col·laborat en la tasca duta a terme enguany a l’Entitat. Durant l’acte es va gaudir d’un berenar preparat pels familiars i els propis pacients i es va fer una mostra d’alguns dels tallers que es desenvolupen a Êthos. Plegats van passar una estona distesa i agradable, quedant un cop més palès que es pot gaudir d’un dia de festa sense drogues ni alcohol, un dels principals objectius de la Institució.

ethos ethosCelebrem el Nadal amb usuaris, socis i famílies i, em comptat amb la presència de personalitats de la ciutat de Sabadell