Latest news

Col·laborem amb l’equip d’Educadors de Medi Obert d’Acció Social de Sabadell

Clowns Merinals 2

El grup de Clowns del Programa de Conscienciació Social va actuar amb els seus pallassos aquest cap de setmana al barri dels Merinals a petició de l’equip d’educadors de Medi Obert de Sabadell. En el marc d’altres activitats es va poder gaudir de l’actuació i de globoflexia amb un públic majoritàriament infantil que va estar molt participatiu i agraït. Per l’Associació Êthos és fonamental el treball en xarxa i la creació de sinèrgies entre entitats i el grup de Conscienciació Social s’implica especialment amb col·lectius desfavorits o en risc d’exclusió social. La idea d’aquesta actuació surt de l’equip d’educadors que va visitar el Centre de Dia per conèixer recursos que puguin cobrir necessitats detectades en el camp de la prevenció i rehabilitació de les dependències en la prospecció dels diferents barris de Sabadell. Cada cop hi ha més entitats que sol•liciten el servei del grup de pallassos, la finalitat del qual és, sobretot, donar una visió diferent del col•lectiu al que representa Êthos, i demostrar a la societat en general que la rehabilitació i reinserció de persones amb algun tipus d’addicció és una realitat.

ethos ethosCol·laborem amb l’equip d’Educadors de Medi Obert d’Acció Social de Sabadell