Latest news

Els nois/es del programa Aixeca’t visiten les instal•lacions del Camp Nou i el Museu del Futbol Club Barcelona.

El passat  dimecres  11 de Juliol, els nois/es del programa Aixeca’t van poder visitar les instal·lacions del Camp Nou i el Museu del Futbol Club Barcelona, dintre del recorregut  Camp Nou Experience. Els nois/es van poder  gaudir d’aquesta experiència i aprendre noves formes d’oci saludable lluny del consum de drogues i alcohol. Aquest esdeveniment forma part de les sortides educatives extraordinàries que complementen el programa  Aixeca’t, sempre fomentant l’esport com a eina terapèutica per potenciar la seva maduració personal. Aquesta activitat ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’Àrea d’entitats socials de la Fundació Futbol Club Barcelona.

ethos ethosEls nois/es del programa Aixeca’t visiten les instal•lacions del Camp Nou i el Museu del Futbol Club Barcelona.