Noticias

Êthos signa un conveni de col•laboració amb l’entitat Acció Llibre Solidari de Sabadell

L’entitat Acció Llibre Solidari i l’Associació Êthos, han signat avui un conveni amb l’objectiu de compartir experiències i establir un seguit de col·laboracions, les quals contribuiran en el desenvolupament del projecte d’ Êthos i que beneficiaran als usuaris/es en el seu procés de rehabilitació integral. Les col·laboracions que es deriven de la signatura d’aquest conveni es concreten en el fet que Acció Llibre Solidari posarà a disposició d’ Êthos, de forma gratuïta i periòdica, un seguit de llibres amb els que es treballa en els diferents programes. D’altra banda, els usuaris/es dispondran d’un carnet de lector comú amb les dues entitats, amb el que podran adquirir llibres a preu reduït. Pensant en la festivitat de Sant Jordi, Acció Llibre Solidari té la intenció de regalar llibres, per a ser distribuïts entre els usuaris/es d’Êthos. Tant la responsable d’Acció Llibre Solidari, Judit Lahosa, com el president de l’Associació Êthos, Joan Brunet i Mauri, han ressaltat la rellevància del conveni signat que obre les portes a la formalització d’altres col·laboracions que s’aniran definint en el decurs de l’any.

ethos ethosÊthos signa un conveni de col•laboració amb l’entitat Acció Llibre Solidari de Sabadell