Noticias

Êthos col•labora amb la residència a per a persones amb discapacitat intel•lectual Montserrat Betriu combinant entreteniment i conscienciació social

El Grup de Clowns (pallassos) del Programa de Conscienciació Social d’Êthos format per persones usuàries i voluntàries de l’entitat, ha actuat a la residència Montserrat Betriu de Barcelona, eren persones amb algun tipus de discapacitat, aquestes van participar i interactuar durant tot moment. La Fundació Vallparadís del grup Mutua Terrassa va contactar amb l’Associació Êthos per realitzar aquesta col·laboració. Cada cop hi ha més entitats del Vallès i altres comarques que sol•liciten aquest servei, la finalitat del qual és, sobretot,  fer conscienciació social donant una visió diferent del col•lectiu al que representa Êthos, i demostrar a la societat en general que la rehabilitació i reinserció de persones amb algun tipus d’addicció és una realitat.

ethos ethosÊthos col•labora amb la residència a per a persones amb discapacitat intel•lectual Montserrat Betriu combinant entreteniment i conscienciació social