Noticias

Organitzem una Via Ferrada com a activitat terapèutica extraordinària

Donant continuïtat a les activitats organitzades en el mes de juny en el marc del Dia Mundial de la Lluita contra les Drogues l’Associació Êthos, organitza en cap de setmana una activitat terapèutica amb usuaris i usuàries de l’Entitat. En aquesta ocasió va ser una Via Ferrada, concretament la de Gorges de Saleny. Hi van participar usuaris i usuàries programes d’adults i joves de diferents moments terapèutics així com voluntaris, voluntàries i professionals del Centre. Aquesta activitat es va poder portar a terme  gràcies a l’ajuda d’en Xavier Oliva, expert en aquest esport, que va fer de guia del grup.La via ferrada, és un itinerari vertical equipat amb material divers, que permet d’una manera segura, arribar a zones remotes de difícil accés per a senderistes i no avesats a l’escalada. L’activitat amb grups de diferent nivell terapèutic, ha estat una experiència molt enriquidora, ja que tots han pogut comprovar d’on venen, i fins a on poden arribar, objectiu final de l’activitat, i també, han pogut confirmar que es pot gaudir molt d’un dia sense drogues ni alcohol.

ethos ethosOrganitzem una Via Ferrada com a activitat terapèutica extraordinària