Latest news

Participem amb més de 60 corredors a la cursa popular de la Festa Major com a activitat extraordinària

Com cada any Êthos participem en la cursa popular de la Festa Major de Sabadell, donant continuïtat a la nostra implicació social a la ciutat. En aquesta ocasió hi va haver més de 60 participants entre usuaris/es, voluntaris/es, familiars i professionals de l’Entitat que corrien, així com altres persones que van venir de públic. La participació a la cursa forma part del conjunt d’activitats terapèutiques extraordinàries que Êthos proposa per potenciar l’esport com a eina saludable en el tractament de les dependències així com en la vida en general. D’altra banda, permet donar visibilitat i mostrar que la rehabilitació integral de les dependències és possible.

ethos ethosParticipem amb més de 60 corredors a la cursa popular de la Festa Major com a activitat extraordinària