Noticias

Êthos celebra la Diada de Sant Jordi

El passat dia 23 d’abril, Êthos va organitzar la diada de Sant Jordi amb activitats relacionades amb el foment de la lectura, pilar fonamental al tractament de  la nostra entitat. El president Joan Brunet, va inaugurar la festa, donant la benvinguda. Per continuar  es va llegir  la llegenda de Sant Jordi, aquest any relacionada amb la perspectiva de gènere, temàtica important dins el funcionament de l’associació. Seguidament, els participants varen construir entre tots “El Llibre gegant d’Êthos”, elaborat anteriorment pel grup de joves Aixeca’t. També hi va haver intercanvi de llibres, i es van regalar les tradicionals roses i punts de llibre creats pels usuaris i usuàries a l’igual que la resta de la decoració de la festa. Es tracta d’una oportunitat per posar a la pràctica  totes les eines  que es desenvolupen als tallers d’habilitats socials i artístiques amb l’objectiu d’empoderar als participants de manera cohesionada perquè tots experimentin que és fàcil i possible gaudir d’un dia de festa sense drogues ni alcohol.

ethos ethosÊthos celebra la Diada de Sant Jordi