Noticias

L’Associació Êthos fa una desena de tallers de prevenció de conductes de risc dins el Marc del Projecte Construint Ciutat de Sabadell

               

L’Associació Êthos ha realitzat una desena de sessions de prevenció de conductes de risc a diferents instituts i entitats, en el marc del procés Construint Ciutat de l’Ajuntament de Sabadell. Aquests tallers tenen l’objectiu de que els/les alumnes prenguin consciència de les conseqüències del consum de drogues i altres conductes addictives, com “les pantalles”.

Les persones participants han mostrant molt interès en el contingut de la sessió (teòrica-pràctica), resolent dubtes i mites erronis sobre les conductes de risc i les seves possibles conseqüències. Després d’una part teòrica, els participants han jugat al Joc d’Êthos (dissenyat per l’Entitat), que promou l’expressió dels seus sentiments, emocions i ajuda a resoldre dificultats del seu dia a dia.

Aquests tallers desenvolupats per professionals d’Êthos, tenen molt bona acollida entre els/les docents i els participants, ja que fomenten la prevenció i consciencien de les conseqüències del consum en persones de la seva edat, d’una manera molt amena.

 

ethos ethosL’Associació Êthos fa una desena de tallers de prevenció de conductes de risc dins el Marc del Projecte Construint Ciutat de Sabadell