Noticias

L’Associació Êthos inaugura el curs de Creixement Personal “Descobreix la millor versió de tu mateix”

 

Sota aquest eslògan Êthos ha començat el curs de Creixement Personal d’enguany, dirigit a persones que volen millorar la seva qualitat de vida. Es durà a terme tots els dijous a la tarda amb una durada de 3 mesos.

El curs està realitzat per psicòlogues de l’equip d’Êthos amb l’objectiu de transmetre eines per ampliar la capacitat de comunicació, disminuir i controlar les situacions d’ansietat i estrès, gestionar les emocions, aprendre a elaborar el dol, augmentar la confiança i l’autoestima, etc.

A més a més acull a diferents col·laboradors que a través d’altres tècniques terapèutiques (coaching, mindfullnes i contes terapèutics) ofereixen un ampli ventall de possibilitats per tal que cada persona participant pugui empoderar-se i descobrir la millor versió de sí mateix i contribuir així en el seu creixement personal.

 

 

 

 

 

 

ethos ethosL’Associació Êthos inaugura el curs de Creixement Personal “Descobreix la millor versió de tu mateix”