Noticias

Els nois i noies de l’Aixeca’t fan ativitats extraordinàries

 

                                                              

Els nois i noies del Programa Aixeca’t, de reeducació i prevenció de conductes de risc han realitzat diferents activitats extraordinàries amb la inestimable col.laboració d’Andrea Costas, voluntària d’Êthos i experta en Horticultura Terapèutica. Per una banda, han après a fer olis aromàtics i conegut els beneficis de les plantes, també han fet sabons naturals i paper reciclat seguint la tècnica de pintura amb espuma d’afaitar. Aquestes han servit per aprendre a manipular diferents materials poc usuals i han gaudit d’una nova activitat d’oci saludable. Els participants s’han mostrat molt interessats i motivats per l’experiència.

 

 

 

ethos ethosEls nois i noies de l’Aixeca’t fan ativitats extraordinàries