Noticias

Ethos celebra el seu tradicional Carnaval

Com cada any l’Associació Êthos ha celebrat la ja tradicional celebració de Carnaval. Persones usuàries, voluntàries, professionals i familiars han gaudit de la festa amb berenar d’elaboració pròpia, música d’allò més variada així com del concurs de disfresses, on es valora l’originalitat i creativitat, així com el treball en equip.

Es tracta d’una oportunitat per posar en pràctica totes les eines que es desenvolupen als tallers d’habilitats socials, expressió corporal i artística i potenciar capacitats com la generositat, la companyonia, la gratitud o la vergonya.

Aquesta activitat té com a objectiu l’empoderament dels/de les usuaris/es, cohesionant a les persones implicades en els diferents programes perquè tots experimentin que és fàcil i possible gaudir d’un dia de festa sense drogues ni alcohol.

ethos ethosEthos celebra el seu tradicional Carnaval