Noticias

Actuació de “Els Clowns d’Êthos” a la Fundació privada Atendis de Sabadell

Una vegada més el grup de conscienciació Social “Els Clowns d’Êthos”, format per usuaris i voluntaris de l’entitat, ha actuat a la Fundació privada Atendis a Sabadell. En concret va ser al Centre Bauma, on el públic eren persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual. Plegats van compartir una estona de somriures i diversió. L’Associació Êthos i la Fundació Atendis col·laboren en diverses activitats de les quals es beneficien usuaris, socis i professionals. Cada cop hi ha més entitats que sol·liciten el servei del grup de pallassos, la finalitat del qual és, sobretot,  fer conscienciació social donant una visió diferent del col·lectiu al qual representa Êthos, i demostrar a la societat en general que la rehabilitació i reinserció de persones amb algun tipus d’addicció és una realitat.

ethos ethosActuació de “Els Clowns d’Êthos” a la Fundació privada Atendis de Sabadell