Noticias

Sortida de Prevenció a una zona d’oci nocturn de Sabadell

      

 

Amb motiu del dia Internacional Dia Internacional de la Lluita contra l’ús indegut i el tràfic il·lícit de drogues, Êthos ha realitzat  la sortida de prevenció de malalties de transmissió sexual i consum de drogues a espais d’oci nocturn de Sabadell. L’objectiu principal d’aquestes sortides és la de sensibilitzar al jovent sobre els riscos de contraure malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats, fomentant l’ús del preservatiu i evitant el consum abusiu d’alcohol i d’altres drogues. S’han repartit un total de 1000 preservatius i 300 targeters amb informació de l’entitat i material divulgatiu. Aquesta activitat preventiva ha tingut, com en d’altres ocasions, un resultat exitós amb molt bona predisposició i interès per part dels nois i noies que es van mostrar molt agraïts per l’acció dels voluntaris/es

ethos ethosSortida de Prevenció a una zona d’oci nocturn de Sabadell