Latest news

Realitzem un cop més una sortida de prevenció de malalties per transmissió sexual i consum abusiu d’alcohol a la zona Hermètica de Sabadell.

WhatsApp Image 2018-04-08 at 11.09.17 (3)

Com és habitual de manera trimestral, em realitzat aquest dissabte al vespre la  sortida de prevenció a la zona d’oci nocturn Zona hermètica de Sabadell. L’objectiu principal de aquesta sortida és la de sensibilitzar al jovent sobre els riscos de contraure malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats fomentat l’ús del preservatiu i evitant el consum abusiu d’alcohol i d’altres drogues que impossibiliten la percepció de riscos. La nit de dissabte, 6 persones voluntàries de l’entitat, van repartir entre els joves a la Zona Hermètica més de 1.500 tant masculins com femenins. També es van donar targeters amb informació de l’entitat i material divulgatiu en matèria de prevenció de malalties de transmissió sexual, així de prevenció de consum d’alcohol en el marc de la campanya “Veus el que Beus” de la Generalitat de Catalunya. Els resultats es valoren positius, ja que els joves van mostrar-se interessats i molt receptius amb l’acció, com sempre amb una actitud oberta cap al voluntariat d’Êthos.

ethos ethosRealitzem un cop més una sortida de prevenció de malalties per transmissió sexual i consum abusiu d’alcohol a la zona Hermètica de Sabadell.