Latest news

Participem activament a la Setmana del Voluntariat de l’Empleat de la Caixa

WhatsApp Image 2018-04-12 at 10.24.03 (1)

Un any més “la Caixa” celebra la setmana del Voluntariat de l’Empleat, fet que possibilita que els treballadors de l’entitat bancària que ho desitgen poden participar com a voluntaris en activitats de les entitats socials proposades. Êthos col·labora amb l’Obra Social La Caixa i,  en aquesta ocasió, hem proposat participar en activitats del Programa Motiva’t, de baixa exigència, prevenció, reducció de danys i motivació cap al tractament. És un programa pal·liatiu per persones en greu risc d’exclusió social, que està dissenyat també per disminuir la delinqüència, l’alarma social i la mortalitat vinculada al consum de drogues. Tant les persones voluntàries de “la Caixa” que han participat com els propis usuaris/es han avaluat d’una manera molt positiva la proposta, ja que és una manera propera i directa de sensibilitzar-se amb el tercer sector i amb col·lectius concrets. I, visibilitzar l’impacte social de les seves aportacions.

ethos ethosParticipem activament a la Setmana del Voluntariat de l’Empleat de la Caixa