Latest news

Celebrem la Diada de Sant Jordi

Ahir, diada de Sant Jordi, Êthos va organitzar una tarda plena d’activitats relacionades amb el foment de la lectura, pilar fonamental per la nostra entitat. Es va començar amb la narració de la tradicional llegenda de Sant Jordi, seguida de la participació de diferents usuaris/es, que van construir entre tots un mural amb frases especials o significatives per a ells/elles. També va haver intercanvi de llibres, i es van regalar les tradicionals roses i punts de llibre, que en aquesta ocasió varen ser realitzats de forma creativa pels participants del taller d’Art i Manualitats de l’Associació. Es tracta d’una oportunitat per posar a la pràctica  totes les eines  que es desenvolupen als tallers d’habilitats socials i artístiques. Aquesta activitat té com a objectiu l’empoderament dels/de les usuaris/es, cohesionant a les persones implicades en els diferents programes perquè tots experimentin que és fàcil i possible gaudir d’un dia de festa sense drogues ni alcohol.

ethos ethosCelebrem la Diada de Sant Jordi