Latest news

Posem en marxa un nou taller d’Art i Manualitats

Cada any a Êthos organitzem diferents tallers, cursos i xerrades per als usuaris i usuàries, per als professionals i per al públic en general emmarcats dins  la seva  filosofia  d’estar permanentment informada i actualitzada en tot allò que pugui beneficiar d’una manera o altra al col·lectiu amb el que treballa i el seu entorn, ja sigui en l’àmbit educatiu, esportiu, formatiu, laboral, etc. Aquest mes, l’Entitat ha posat en marxa un nou taller terapèutic per usuaris/es i voluntaris/es de l’Entitat amb el títol “Art i Manualitats 3.0”, on s’imparteixen sessions bàsiques sobre diferents tècniques creatives, tals com decoupage, collage, pintura  al vitrall, bijuteria, etc.,  amb l’objectiu de que a partir d’aquí, els i les  participants puguin fer les seves creacions durant el seu temps lliure. És la tercera part d’una sèrie de cursos que tenen molt bona acollida, on els usuaris/es, voluntaris/es aprenen diferents tècniques manuals i creatives per una banda, i aprofiten per treballar-se diferents dificultats personals per l’altra. A més de passar una estona divertida, de lleure saludable i compartir un espai entre tots i totes les membres de l’Entitat.

ethos ethosPosem en marxa un nou taller d’Art i Manualitats