Noticias

Organitzem la Conferència “Addiccions i Trasplantament Hepàtic” com a inici de la celebracions Dia Internacional de la Lluita contra les Drogues

Més de 100 persones ompliren el passat divendres 1 de Juny, el  Casal Pere Quart de Sabadell, en motiu de la conferència “Addiccions i trasplantament Hepàtic” duta a terme pels professionals d l’Àrea de Trasplantament Hepàtic de l’Hospital Clínic, Dr. Gonzalo Crespo, i les infermeres Raquel Garcia i Eva López, dins el marc de les activitats que Êthos organitza en motiu del Dia Internacional de la Lluita contra les Drogues. En aquest acte, es va parlar de com les drogues afecten a l’organisme, fent incidència en l’alcohol i el seu impacte en el fetge, la seva cura, el procés d’introducció i espera en llista de trasplantament, i, sobretot, es va fer èmfasi en la importància de mantenir uns hàbits de vida  saludables, i en la prevenció del consum de drogues  legals (com l’alcohol), i  il·legals. En aquest acte, organitzat per l’Equip d’Êthos, va participar el seu  president Joan Brunet, la Directora General Dolors Martinez, i  hi van assistir usuaris/usuàries del centre i familiars, membres del Consell Consultiu i de la Junta Directiva de l’entitat , el regidor de Serveis Socials, Gabriel Fernandez, i   el regidor de Salut Ramon Vidal.

ethos ethosOrganitzem la Conferència “Addiccions i Trasplantament Hepàtic” com a inici de la celebracions Dia Internacional de la Lluita contra les Drogues