Latest news

Celebrem la festa anual de reconeixement al voluntariat

Donant continuïtat a les activitats organitzades en el mes de juny en el marc del Dia Mundial de la Lluita contra les Drogues, l’Associació Êthos, aquest cap de setmana ha celebrat la seva festa anual de reconeixement a les persones voluntàries on es van lliurar diplomes com a agraïment a la tasca de suport realitzada durant tot l’any en benefici del col·lectiu representat. Êthos, té en funcionament tot un seguit de programes pel tractament de les addiccions  en general i les drogodependències en particular, i treballa molt activament amb programes de prevenció, en tots ells hi participen més de 30 voluntaris fixes i un total de 60 persones col·laboradores que d’una manera o una altra contribueixen a dur a terme la tasca de l’entitat. Enguany, s’han pogut dur a terme més activitats relacionades amb la promoció del voluntariat no només a Êthos si no a la ciutat de Sabadell gràcies a “Construint Ciutat”, procés participatiu organitzat per l’Ajuntament de Sabadell que ha posat a disposició de la ciutadania un milió d’euros del pressupost municipal 2018 perquè siguin els veïns i les veïnes qui proposin projectes per ser executats des de l’Ajuntament.

ethos ethosCelebrem la festa anual de reconeixement al voluntariat