Noticias

Êthos i el seu grup de pallassos van estar presents a la Festa de la Major de l’Associació de Veïns del barri Les Termes de Sabadell

“Els Clowns d’Êthos” van fer una animació el passat diumenge al barri de les Termes de Sabadell a petició de l’Associació de Veïns amb la que fa molts anys que col·labora. En aquesta ocasió, el públic estava format per un gran nombre de nens i nenes, que  juntament amb les seves famílies, varen gaudir d’una tarda animada, divertida i especial.Cada cop hi ha més entitats que sol·liciten actuacions del grup de pallassos, la finalitat del qual és donar una visió diferent del col•lectiu al que representa Êthos, i demostrar a la societat en general que la rehabilitació i reinserció de persones amb algun tipus d’addicció és una realitat. També es realitza una important tasca social duent alegria i somriures a diferents col·lectius de la població com infants, gent gran o persones amb discapacitat física i /o mental així com al públic en general.

ethos ethosÊthos i el seu grup de pallassos van estar presents a la Festa de la Major de l’Associació de Veïns del barri Les Termes de Sabadell