Noticias

Êthos formarà part del Consell d’Entitats del Programa Ciutat i Escola

L’Associació Êthos s’incorpora com a nou membre del Consell d’Entitats del Programa Ciutat i Escola, que posa a l’abast dels centres educatius múltiples propostes per complementar la formació que l’alumnat rep a les aules. Els professionals d’Êthos impartiran un taller de prevenció de conductes addictives per cursos de 3r i 4t d’Eso. Donat que l’adolescència és una etapa vital de molta vulnerabilitat Êthos dissenya un programa de prevenció dinàmic per donar informació objectiva als joves sobre les conseqüències del consum de drogues i altres conductes de risc. Gràcies al programa Ciutat i Escola es podrà incidir en un nombre aproximat de 400 joves de la ciutat de Sabadell.

ethos ethosÊthos formarà part del Consell d’Entitats del Programa Ciutat i Escola