Noticias

Fem un taller de prevenció de conductes addictives al Centre Formatiu Xalest de Sabadell

L’Associació Êthos va realitzar una sessió de prevenció de conductes addictives a l’escola Xalest, emmarcat dins el programa Ciutat i Escola de l’Ajuntament de Sabadell. Aquest taller té l’objectiu de que els alumnes prenguin consciència de les conseqüències del consum de drogues i altres conductes addictives de risc, com “les pantalles”. Tots els alumnes, van participar de l’activitat mostrant molt interès en el contingut de la sessió(teòrica-pràctica), donant la seva visió sobre aquests temes. Aquests tallers desenvolupats per professionals d ’Êthos, tenen molt bona acollida entre els docents i els joves, ja que fomenten la prevenció de conductes que poden derivar en futures problemàtiques.

ethos ethosFem un taller de prevenció de conductes addictives al Centre Formatiu Xalest de Sabadell