Noticias

Êthos celebra la “Castanyada” amb usuaris, usuàries i professionals de l’Entitat

Un any més l’Associació Êthos ha celebrat la tradicional festa de la “Castanyada” amb els usuaris/es i professionals de l’Entitat a la seva seu. La festa la va obrir el president de l’entitat Joan Brunet, donant la benvinguda i va continuar la directora general, Dolors Martínez, fent incidència en la importància de la preparació de les celebracions adequadament per aprendre a gestionar aquestes situacions des de l’abstinència. La decoració la van fer els propis usuaris i usuàries com a taller creatiu dins del programa terapèutic. Tothom va portar panellets i castanyes per compartir i es va amenitzar amb música podent compartir una estona agradable i distesa demostrant una vegada més que es pot gaudir d’un dia de festa sense drogues ni alcohol.

ethos ethosÊthos celebra la “Castanyada” amb usuaris, usuàries i professionals de l’Entitat