Noticias

Fem un reconeixement a les empreses Leroy Merlin, Fleca Roca i Club Tennis Sabadell per la seva contribució a l’Entitat, en el marc de la jornada “Empreses amb Vàlua. Trenquem Prejudicis”

Êthos, membre de la Plataforma del Tercer Sector de Sabadell, Vàlua, ha celebrat la segona edició del la jornada “Empreses amb Vàlua. Trenquem Prejudicis”, un acte públic de reconeixement d’un conjunt d’empreses per la seva col·laboració amb la Plataforma. L’acte ha tingut lloc a l’auditori de Fira Sabadell i ha reunit a representants de totes les entitats. En aquesta ocasió les empreses que han pogut assistir convidades per Êthos han estat Leroy Merlin, Fleca Roca i Club de Tennis Sabadell que col·laboren amb l’Associació des de fa anys. Aquest és un guardó per negocis compromesos amb Sabadell i amb la seva ciutadania, que es preocupa del benestar del seu entorn i que s’implica mitjançant la col·laboració amb les ONG de la Plataforma, de moltes maneres possibles. Durant la jornada s’han celebrat taules rodones i l’acte ha comptat amb l’assistència del regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, i amb la del regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, els quals han introduït les dues taules rodones, respectivament. També hi ha assistit el tinent d’Alcalde de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica, Joan Berlanga, el qual ha agraït a les entitats la seva tasca isolidària prèviament a l’acte de lliurament del reconeixement a les empreses convidades.

ethos ethosFem un reconeixement a les empreses Leroy Merlin, Fleca Roca i Club Tennis Sabadell per la seva contribució a l’Entitat, en el marc de la jornada “Empreses amb Vàlua. Trenquem Prejudicis”