Noticias

Fem un taller de prevenció de conductes addictives al Col.legi Servator

L’Associació Êthos ha realitzat una sessió de prevenció de conductes addictives al Col.legi Servator, emmarcat dins el programa Ciutat i Escola de l’Ajuntament de Sabadell. Aquest taller té l’objectiu de que els/les alumnes prenguin consciència de les conseqüències del consum de drogues i altres conductes addictives de risc, com “les pantalles”. Tots els alumnes, han participat mostrant molt interès en el contingut de la sessió (teòrica-pràctica), donant la seva visió sobre aquests temes i preguntant dubtes sobre diferents creences sovint errònies que envolten aquesta temàtica. Aquests tallers desenvolupats per professionals d’Êthos, tenen molt bona acollida entre els docents i  sobretot els joves, ja que fomenten la prevenció de conductes que poden derivar en futures problemàtiques i consciencien de les conseqüències del consum de drogues il·legals i legals en persones de la seva edat.

ethos ethosFem un taller de prevenció de conductes addictives al Col.legi Servator