Noticias

L’Associació Êthos, celebra la festa anual de reconeixement al voluntariat

Donant continuïtat a les activitats organitzades en el mes de juny en el marc del Dia Mundial de la Lluita contra les Drogues l’Associació Êthos, aquest cap de setmana ha celebrat la seva festa anual de reconeixement a les persones voluntàries on es van lliurar diplomes com a agraïment a la tasca de suport realitzada durant tot l’any en benefici del col·lectiu representat. Êthos, té en funcionament tot un seguit de programes pel tractament de les addiccions  en general i les drogodependències en particular, i treballa molt activament amb programes de prevenció, en tots ells hi participen més de 40 voluntaris/es fixes i un total de 60 persones col·laboradores que d’una manera o una altra contribueixen a dur a terme la tasca de l’entitat.

ethos ethosL’Associació Êthos, celebra la festa anual de reconeixement al voluntariat