Noticias

L’ASSOCIACIÓ ÊTHOS, INICIA ELS GRUPS D’ASSESSORAMENT I SUPORT PELS FAMILIARS

 

 

Durant el mes de setembre, l’Associació Êthos dóna continuïtat en aquest curs als programes d’acompanyament, suport i assessorament adreçats a familiars de persones afectades per una dependència, per tal d’ajudar-los a millorar el coneixement del trastorn i dels comportaments de la persona afectada, independentment que estigui fent o no tractament a Êthos. Els grups S.O.S Pares i Mares, Què Faig, grup de Parelles i l’Escola de Pares i Mares d’adolescents, s’han adaptat a la normativa vigent i segueixen amb les mesures de seguretat i prevenció per evitar possibles contagis de la COVID-19.

Aquests grups són valorats molt positivament ja que els/les familiars poden compartir les seves experiències i dificultats que els beneficia a l’hora de conviure amb persones amb addicció.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ethos ethosL’ASSOCIACIÓ ÊTHOS, INICIA ELS GRUPS D’ASSESSORAMENT I SUPORT PELS FAMILIARS