Noticias

L’associació Êthos inicia els grups d’assessorament i suport pels familiars

Durant el mes de setembre, l’Associació Êthos dóna continuïtat als programes d’acompanyament, suport i assessorament adreçats a familiars de persones afectades per una dependència, independentment que estigui fent o no tractament a Êthos.

S’ha encetat el mes amb el Programa SOS Pares, Mares i famílies afectades per la dependència d’algun dels seus fills/filles o familiar directe que pretén millorar els coneixements i la comprensió de la malaltia. S’ha seguit amb el Programa Escola de Pares, mares i/o tutors d’adolescents i joves, que pretén donar eines per gestionar el dia a dia dels joves basat en la parentalitat positiva, i s’ha acabat amb el Programa Què Faig? Escola de parelles, el que acompanya i dóna suport durant el procés de rehabilitació integral dels seus familiars.

Aquests grups són valorats molt positivament, ja que els/les familiars dels afectats també poden compartir les seves experiències i dificultats, fet que beneficia la convivència i relació.

ethos ethosL’associació Êthos inicia els grups d’assessorament i suport pels familiars