Noticias

Êthos, 17 anys treballant per la prevenció i rehabilitació de les addiccions a la ciutat de Sabadell

Més de 1.400 expedients oberts.

L’Associació Êthos va néixer amb la profunda vocació de compartir, amb les persones que ho necessitin, coneixements i experiència per ajudar-los a superar la seva addicció, mitjançant programes individualitzats de rehabilitació integral i reinserció sociolaboral.

L’Entitat va ser fundada principalment, per alguns professionals i un grup important de polidependents rehabilitats, que van aconseguir l’abstinència i la seva consolidació en el temps gràcies a l’adquisició d’una nova naturalesa o manera de ser basada en hàbits saludables i valors ètics (Êthos).

Êthos es caracteritza per personalitzar les intervencions en funció de les necessitats de cadascuna de les persones usuàries que es dirigeixen al Centre, tractant d’empoderar-les, incidint en la seva motivació i vincle, optimitzant així els resultats del procés.

Actualment, té 15 programes en funcionament per a joves i adults, amb els que es treballa la prevenció i rehabilitació de les addiccions així com d’assessorament i conscienciació social.

ethos ethosÊthos, 17 anys treballant per la prevenció i rehabilitació de les addiccions a la ciutat de Sabadell