Noticias

Êthos reforça el seu Consell Consultiu amb dues noves incorporacions

● L’entitat ha incorporat al seu Consell Consultiu Ramon Burgués, antic regidor de Sabadell i Eva Abellan, ex síndica de greuges de la ciutat.
● El Consell Consultiu té com a objectiu assessorar la junta directiva de l’entitat sabadellenca per a la prevenció i la rehabilitació integral de les addiccions.

L’Associació Êthos per a la prevenció i la rehabilitació integral de les addiccions ha reforçat el seu Consell Consultiu amb la incorporació de dos nous membres, Eva Abellan, sociòloga i consultora, ex Síndica de greuges de Sabadell i vicepresidenta de la Alianza Global del Ombudsperson Local (AGOL); i Ramon Burgués, mestre i director d’escola pública de primària durant 30 anys i 4 legislatures Regidor d’Educació a l’Ajuntament de Sabadell.

Els nous consellers reforçaran l’actual Consell, format per la doctora Joaquima Júdez (pediatra i psiquiatra), la senyora Carmen Sala (advocada) i els senyors Joaquim Badia (economista i ex sots-director regional Vallès Occidental de Banc Sabadell), Modesto Custodio (expresident de la Corporació Sanitària Parc Taulí), Juan A. García Cazorla (advocat i degà estat del Col·legi d’Advocats de Sabadell), Albert Martí (empleat de banca) i Josep M. Suàrez (president de la Fundació Atendis).

A més, també formen part del Consell els diferents presidents que ha tingut Êthos: els senyors Juanma Rodríguez, Florentino Merino i Joan Brunet i Mauri, més el soci de l’Associació Êthos, el senyor Vicent Tubau, pels mèrits contrets.

El Consell Consultiu d’Êthos té com a missió l’assessorament en tot allò que puguin ser requerits per la Junta Directiva i aportar el seu coneixement i experiència contribuint d’aquesta manera a la millor consecució dels objectius de l’Entitat.

Sobre l’Associació Ethos

L’Associació Ethos va néixer el 2006 a Sabadell. A l’actualitat, atén 372 persones l’any, gràcies als 15 projectes que porta a terme.

Actualment, presideix l’entitat la fundadora, Dolors Martínez.

Més informació:
Liliam Gil, 937069795, direcció@associacioethos.org

 

ethos ethosÊthos reforça el seu Consell Consultiu amb dues noves incorporacions