Noticias

L’Aixeca’t fa una activitat de Graffittis

Fem una activitat de Graffitis – Art urbà amb els nois/es del programa Aixeca’t. Aquestes activitats ens donen la possibilitat de treballar dues vessants terapèutiques, per una banda, la prevenció en delictes contra el mobiliari urbà informant els joves sobre els espais habilitats pels Ajuntaments als municipis per poder realitzar aquests tipus d’activitats sense cometre cap infracció d’una forma totalment legal; per altra banda, es desenvolupen capacitats com la creativitat, el treball en equip, la cohesió i la sensibilitat cap a l’art i la cultura. Com diuen els nois/es de l’Aixeca’t: “Cuando la vida se pone dura, la alegramos con pintura”#aixeca‘t #êthos #arturbà #graffiti

 

 

 

ethos ethosL’Aixeca’t fa una activitat de Graffittis