Noticias

TAULA RODONA D’EXPERIÈNCIES AMB DANI CASANELLAS

Dins els actes de la Tardor del Voluntariat, organitzada pel Punt de Voluntariat de la ciutat, s’ha assistit a la Taula Rodona d’Experiències, on diversos voluntaris/es de diferents entitats, expliquen la seva experiència i aportació com a persones voluntàries. En aquesta edició ha representat a Êthos el voluntari Dani Casanellas, membre de la Junta directiva, que participa en el grup de Conscienciació social “Els Clowns d’Êthos” i que imparteix el taller d’autonomia personal  de nutrició i cuina saludable.

Com altres persones voluntàries, el Dani és una peça indispensable en el desenvolupament d’activitats extraordinàries i en el bon funcionament de l’entitat. Actualment Êthos compta amb un grup de 57 voluntaris/es, que fan possibles moltes de les activitats que es duen a terme.

 

ethos ethosTAULA RODONA D’EXPERIÈNCIES AMB DANI CASANELLAS