Noticias

Celebrem Sant Jordi

Êthos ha organitzat la diada de Sant Jordi desenvolupant activitats relacionades amb el foment de la lectura, pilar fonamental al tractament de  la nostra entitat. La presidenta Dolors Martinez, ha inaugurat la festa, donant la benvinguda. Per continuar, els nois i noies de l’Aixeca’t, han cantat un rap sobre la llegenda de Sant Jordi, el que han preparat durant setmanes en el marc de les activitats psicoeducatives del Programa. També hi ha hagut intercanvi de llibres, roses i punts de llibre creats pels usuaris i usuàries igual que la resta de la decoració de la festa. La celebració de Sant Jordi és una oportunitat per posar en pràctica  totes les eines  que es desenvolupen als tallers d’habilitats socials i artístiques amb l’objectiu d’empoderar als participants de manera cohesionada perquè tots experimentin que és fàcil i possible gaudir d’un dia de festa sense drogues ni alcohol.

ethos ethosCelebrem Sant Jordi