Noticias

Êthos organitza una Via Ferrada com a activitat terapèutica extraordinària

Durant tot el mes de juny, coincidint amb el Dia Mundial contra la Droga, Êthos realitza diferents activitats de sensibilització en els grups terapèutics. S’inicia amb una Via Ferrada, seguida d’una Sortida de Prevenció i amb un continu d’accions de difusió i sensibilització. El primer diumenge del mes s’ha portat a terme un l’activitat terapèutica de la Via Ferrada a Cala Molí(Sant Feliu de Guíxols), amb usuaris/es, voluntaris/es i l’equip tècnic. Per aquesta activitat hem comptat amb la col·laboració de l’empresa Climax Esport i un cop més amb la inestimable ajuda de Xavier Oliva, expert en escalada. L’activitat, ha estat una experiència molt enriquidora, ja que tots han pogut comprovar d’on venen, i fins a on poden arribar amb esforç, i també, confirmar que es pot gaudir molt d’un dia sense drogues ni alcohol.

ethos ethosÊthos organitza una Via Ferrada com a activitat terapèutica extraordinària