Noticias

Jordi Amenós col•labora una vegada més amb l’Associació Êthos en el curs de Creixement Personal

El mes d’abril passat Êthos va posar en marxa el curs de Creixement Personal, que acull a professionals que a través de diverses tècniques i metodologies ofereixen un ampli ventall de possibilitats perquè cada participant pugui posar-les en pràctica i conegui quals són les que millor s’adapten a les seves necessitats.

En l’última sessió, vam poder comptar amb l’inestimable col·laborador i soci honorífic de l’Associació, Jordi Amenós, terapeuta amb una llarga experiència, especialitzat en el treball de sistèmica, comunicació, narrativa terapèutica i creativitat. Els assistents van quedar molt satisfets de la matèria i la metodologia aplicada que Jordi Amenós els va proporcionar.

ethos ethosJordi Amenós col•labora una vegada més amb l’Associació Êthos en el curs de Creixement Personal