Noticias

ÊTHOS INICIA ELS TALLERS D’EMPODERAMENT

Iniciem els tallers d’empoderament, seguint amb l’ objectiu enfront la COVID-19 de CONTAGIS-0. Es realitzaran dos tallers essencials i complementaris per les persones en tractament de rehabilitació integral. Per una banda, el Taller de Formació Lingüística, impartit per la voluntària Agnès Mestres  en el que es practicaran diferents aspectes d’ortografia i gramàtica fàcil de llengua catalana. Per altra banda, es dóna continuïtat al taller de Nutrició i cuina impartit pels voluntaris Dani Casanellas, Dani Mas i Juan Ramon Jiménez ja que és valorat de forma molt positiva i els/les participants aprenen a cuinar i menjar de manera saludable. Totes les persones participants posen en pràctica també diferents capacitats que els ajudaran amb la gestió del seu dia a dia, alhora que potencien el seu creixement personal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ethos ethosÊTHOS INICIA ELS TALLERS D’EMPODERAMENT