Noticias

ÊTHOS PARTICIPA DE FORMA DESCENTRALITZADA A LA V CAMINADA ORGANITZADA PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE DROGODEPENDÈNCIES(fcd)

Êthos ha participat una vegada més a la V Caminada de la Federació Catalana de Drogodependències (FCD), en la que la nostra Associació hi és representada formant part de la Junta Directiva de la mateixa. S’ha realitzat de forma descentralitzada per complir amb les mesures de prevenció de la COVID-19. La marxa  reivindica l’esport com a eina de prevenció  en les persones que pateixen una addicció. Aquesta vegada varen ser membres de l’equip professional i un grup de voluntaris de l’Entitat que  varen fer el recorregut 8,5 quilòmetres, demostrant que la pràctica de l’esport aporta una  millora física i psicològica notable a les persones que el practiquen, i millora l’organització de l’oci i del temps lliure, augmentant així la seva motivació i autoestima.

 

 

 

 

 

 

 

 

ethos ethosÊTHOS PARTICIPA DE FORMA DESCENTRALITZADA A LA V CAMINADA ORGANITZADA PER LA FEDERACIÓ CATALANA DE DROGODEPENDÈNCIES(fcd)