Noticias

Celebració del Nadal

Com a darrera activitat de l’any, hem celebrat el Nadal a l’Espai Alexandra, (cedit per l’Ajuntament de Sabadell) l’equip i la junta directiva amb els usuaris/es, socis/es, voluntaris/es i familiars. La festa va comptar amb més de 200 persones, entre ells, els regidors de l’Ajuntament de Sabadell, Eloi Cortés (Acció Social), Marta Morell (2a tinent d’alcalde), Eva Abellan (Síndica municipal de Greuges de Sabadell), Isabel Fernández i Raquel Jiménez (Servei d’Atenció a la Víctima) i Miquel J. Sánchez (Diputat 2on de l’Il·lustre Col·legi d’Advocacia de Sabadell). Familiars de persones afectades per una addicció van expressar la seva experiència a Êthos, fent palès que amb molt d’esforç i treball conjunt la rehabilitació integral és possible.

Hem continuat amb un concurs de canapès, organitzat pels responsables del taller de nutrició, i vam regalar als assistents les galetes fetes pel programa de joves (Aixeca’t) amb la col·laboració de Fleca Roca.

Hem fet un especial reconeixement a Emília Barnés, terapeuta del grup S.O.S Pares i Mares des dels seus inicis.

ethos ethosCelebració del Nadal