Noticias

Coincidint amb el dia mundial de la lluita contra la SIDA, hem fet una sortida de prevenció a zones d’oci nocturn de Sabadell

Êthos ha realitzat  la sortida de prevenció de malalties de transmissió sexual i consum de drogues a espais d’oci nocturn de Sabadell. L’objectiu principal d’aquestes sortides és la de sensibilitzar al jovent sobre els riscos de contraure malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats, fomentant l’ús del preservatiu i evitant el consum abusiu d’alcohol i d’altres drogues. La sortida ha coincidit amb el Dia Mundial de la lluita contra la SIDA (1 de desembre). S’han repartit un total de 1000 preservatius i 200 targeters amb informació de l’entitat i material divulgatiu. Aquesta activitat preventiva ha tingut, com en d’altres ocasions, un resultat exitós amb molt bona predisposició i interès per part dels nois i noies que es van mostrar molt agraïts per l’acció dels voluntaris/es.

Per altra banda, Ràdio Sabadell ha entrevistat a Agnès Mestres i Manuel

Saldaña, educadors de l’entitat, parlant de les activitats del Programa de Prevenció d’Êthos, com són el tallers als instituts i a altres entitats o serveis del Vallès Occidental que ho sol·licitin.

ethos ethosCoincidint amb el dia mundial de la lluita contra la SIDA, hem fet una sortida de prevenció a zones d’oci nocturn de Sabadell