Noticias

L’Associació Êthos posa en marxa els tallers d’empoderament “Cuina i Nutrició” i ” Economia Domèstica”

 

Êthos dóna continuïtat al curs “Cuina i Nutrició” per a persones usuàries, que aporta informació per aprendre a portar una alimentació equilibrada i saludable, i posar en pràctica, a la cuina, els conceptes apresos.

Els participants, amb l’ajuda dels responsables del taller, treballaran l’elaboració de dietes equilibrades i la conscienciació de la importància de l’actitud vers l’aliment. Per altra banda, es cuinaran receptes amb la col·laboració de tres cuiners voluntaris, experts en la temàtica.

També comença el taller d’“Economia domèstica” on les persones participants aprenen a gestionar la seva economia d’una forma adequada, aprenent diferents conceptes relacionats amb les factures, en l’estalvi i sobretot en la gestió de la seva llar.

Entra dins la filosofia d’Êthos abordar totes les mancances dels/les usuaris/es per augmentar la seva autonomia, es per aquest motiu que contínuament es desenvolupen tallers adreçats a empoderar-los en cada aspecte de la seva vida quotidiana.

 

 

 

 

ethos ethosL’Associació Êthos posa en marxa els tallers d’empoderament “Cuina i Nutrició” i ” Economia Domèstica”