Noticias

Posem en marxa el nou taller de Manualitats i Creativitat

Al començar el trimestre, Êthos inicia de nou els seus cursos, tallers i xerrades per a les persones usuàries, voluntàries i familiars. L’entitat té la ferma missió de donar  coneixements actualitzats que beneficiïn al col·lectiu  amb el que treballa a fi d’empoderar-los en el seu procés, de manera pràctica, amena i divertida. En aquest cas, es comença amb un curs  de Manualitats i Creativitat on des d’ara i fins la festa de Nadal de l’Associació, els/les  participants aprendran diferents tècniques creatives i manuals. Aquests tallers, que tenen molt bona acollida, serveixen per una banda per  aprendre i aprofundir coneixements, i per altra treballar dificultats personals en un entorn terapèutic més distès. Properament començaran també els cursos d’ortografia i nutrició.

ethos ethosPosem en marxa el nou taller de Manualitats i Creativitat