Noticias

Organitzem activitats específiques en motiu de la V Setmana de Sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol

Com altres anys l’Associació Êthos s’adhereix a la V Setmana de la Sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol, promoguda per l’Agència de Salut Pública de Catalunya amb el lema “L’ALCOHOL ES RESPONSABILITAT DE TOTHOM”, i realitzarà diverses activitats. S’ha iniciat amb la celebració de la Castanyada amb totes les persones usuàries, demostrant que es pot gaudir d’aquestes dates sense drogues ni alcohol. Es farà divulgació amb material específic sol·licitat a la Generalitat i mitjançant les xarxes socials. A més a més, durant tota la setmana es farà èmfasi en els diferents grups de teràpia, així com amb les sessions amb els familiars.

ethos ethosOrganitzem activitats específiques en motiu de la V Setmana de Sensibilització sobre els riscos del consum d’alcohol