Noticias

Posem en marxa el curs de “Cuina i Nutrició”

Posem en marxa el curs “Cuina i Nutrició” per a usuaris/es,que pretén aportar la informació necessària per aprendre a portar una dieta equilibrada i saludable, i posar en pràctica a la cuina, els conceptes apresos. Es durà a terme gràcies a la voluntària Montse Pareja, infermera amb més de 20 anys d’experiència en educació i promoció de la salut desenvolupant-les simultàniament en  el món sanitari i en l’ensenyament, especialitzada en consell nutricional en les diferents  etapes i situacions de la vida (http://montseparejam.wix.com/menjatelmon), i col·laboradora habitual d’Êthos. Els participants, amb l’ajuda de la responsable del taller, treballaran l’elaboració de dietes equilibrades i es prendrà consciència de com es menja. Per altra banda, es cuinaran receptes amb la col·laboració de tres cuiners voluntaris, experts en la temàtica. Entra dins la filosofia d’Êthos abordar totes les mancances dels/les usuaris/es per augmentar la seva autonomia, es per això que contínuament es desenvolupen tallers adreçats a empoderar-los en cada aspecte de la seva vida quotidiana.

ethos ethosPosem en marxa el curs de “Cuina i Nutrició”