Noticias

Êthos col•labora amb el Centre Bauma de Fundació Atendis combinant entreteniment i conscienciació social

Una vegada més el Grup de Clowns (pallassos), format per usuaris i voluntaris de l’entitat, del Programa de Conscienciació Social d’Êthos, , ha actuat a Fundació Atendis, entitat de Sabadell. En concret va ser al Centre Bauma, on el públic eren persones amb algun tipus de discapacitat, i plegats van compartir una estona de somriures i diversió. L’Associació Êthos i la Fundació Atendis col•laboren en diverses activitats de les que es beneficien usuaris, socis i professionals. Cada cop hi ha més entitats que sol•liciten el servei del grup de pallassos, la finalitat del qual és, sobretot,  fer conscienciació social donant una visió diferent del col•lectiu al que representa Êthos, i demostrar a la societat en general que la rehabilitació i reinserció de persones amb algun tipus d’adicció és una realitat.

ethos ethosÊthos col•labora amb el Centre Bauma de Fundació Atendis combinant entreteniment i conscienciació social