Noticias

L’Associació Êthos realitza un cop més una sortida de prevenció de malalties per transmissió sexual i consum abusiu d’alcohol a zones d’oci nocturn de Sabadell

Com és habitual de manera trimestral, l’Associació Êthos de Sabadell ha realitzat aquest dissabte a la nit la seva sortida de prevenció a zones d’oci nocturn de la ciutat. L’objectiu principal d’aquesta sortida és la de sensibilitzar al jovent sobre els riscos de contraure malalties de transmissió sexual i embarassos no desitjats fomentant l’ús del preservatiu i evitant el consum abusiu d’alcohol i d’altres drogues que impossibiliten la percepció de riscos. La nit de dissabte, 7 persones voluntàries, van repartir entre els joves més de 1.500 preservatius tant de masculins com de femenins. També es van donar targeters amb informació de l’entitat i material divulgatiu en matèria de prevenció del consum abusiu d’alcohol i de perspectiva de gènere. Els/les joves van mostrar-se interessats i molt receptius amb l’acció, com sempre amb una actitud oberta cap al voluntariat d’Êthos

ethos ethosL’Associació Êthos realitza un cop més una sortida de prevenció de malalties per transmissió sexual i consum abusiu d’alcohol a zones d’oci nocturn de Sabadell