Noticias

Miquel Àngel Tapias, coordinador de Medi Obert imparteix una xerrada sobre joves i justícia.

Miquel Àngel Tàpias, coordinador de Medi Obert del Vallès, referent de Justícia Juvenil de la Generalitat, ha col·laborat amb Êthos impartint una xerrada. Aquesta vegada, els assistents varen ser els pares/mares i tutors de l’Escola de Pares d’adolescents de l’Entitat, i altres usuaris amb fills d’aquesta edat que tenen un vincle amb l’entitat. L’equip tècnic d’Êthos, els va convocar per afavorir que comptin amb la informació objectiva respecte el sistema de Justícia Juvenil al nostre territori. Es van exposar les mesures a les que s’afronten els joves que fan alguna infracció i/o delicte, fent especial èmfasi en la importància d’educar-los en que tots els nostres actes tenen conseqüències. Paral·lelament es va treballar un tema preocupant pels pares/mares participants que és la violència filio-parental dotant-los d’eines per fer front a aquestes situacions.

ethos ethosMiquel Àngel Tapias, coordinador de Medi Obert imparteix una xerrada sobre joves i justícia.