Noticias

En el marc del Dia Mundial contra la Droga, Êthos realitza la sortida de Prevenció trimestral a la zona hermètica de Sabadell

L’equip de Voluntariat d’Êthos va realitzar el passat dissabte dia 28  una sortida de Prevenció dins les activitats organitzades durant el mes de Juny per donar rellevància al Dia Mundial contra la Droga, juntament amb altres, com  la Via Ferrada amb usuaris/es de l’entitat, reunions espacials amb els grups de famililars i la festa del voluntariat. Un grup de 7 voluntaris i voluntàries de l’Entitat van repartir un total de 2.000 preservatius, targetes i material divulgatiu. Van informar sobre prevenció de la SIDA i altres malalties de transmissió sexual entre els centenars de persones, sobretot joves. L’Associació té en funcionament tot un seguit de programes de tractament de les dependències, principalment de drogues, encara que també treballa en l’àmbit de la prevenció de malalties de transmissió sexual sovint associades al consum o abús de drogues legals i/o il·legals, com és el cas de la SIDA.

ethos ethosEn el marc del Dia Mundial contra la Droga, Êthos realitza la sortida de Prevenció trimestral a la zona hermètica de Sabadell