Noticias

Quim Chalé, Formador, Coach i Autor , imparteix un curs de formació a l’Equip de professionals i voluntairs d’Êthos sobre Lideratge i Coaching

Quim Chalé, Formador, Coach i autor del llibre “R-EVOLUCIONATE” ha realitzat una formació de lideratge i coaching als voluntaris i l’equip de professionals. A Êthos la formació continua és essencial per garantir un servei actualitzat i de qualitat. Durant les més de vuit hores que ha durat, els participants han treballat i compartit els seus dubtes, dificultats, etc i n’han tret fórmules pràctiques per continuar realitzant la seva tasca. El grup va ser altament participatiu i amb un gran nivell d’energia i compromisos.

ethos ethosQuim Chalé, Formador, Coach i Autor , imparteix un curs de formació a l’Equip de professionals i voluntairs d’Êthos sobre Lideratge i Coaching